antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli mecra sarrafiyelıkları veya dolaplar bu alanda şatafat bir hava oluşturmanın tesirli bir yolunu sunar.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için daha detaylı vukuf toka etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılma yapmadan satın alabilirsiniz.

Bohem Ezgi Nedir? Dar dekorasyonlarında yaratıcılık ve gailesiz bir kucak yaratmayı hacısı hocası lüzum. İnsanlar sülale dekorasyonlarına çoklukla tarzlarına…

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Huzur mekan tasarlamak isteyenler kucakin katıksız malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da hafif mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir hasiyet yaratacağı unutulmamalıdır.

Yoğun gri odaklı bir soy dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler sebebiyle alanda yumuşak geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri peyda gri olmalı!

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon yapılandırmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu denk odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek saksılığı antrasit gri boya kullandığınız yataklar sinein pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın stabil ve har görünmesini esenlayabilirsiniz.

Yeterli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her defa ortada ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek karınin yeterince kurumalıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan palas aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden kilitsiz küreksiz duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile amelî harmoni esenlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla hordaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde sadece ve hamam bir keyif yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları natürel renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış antrasit renk tonları çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit kalın ve derin gri tonlarına malik olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın antrasit gri dekorasyon sineindeki antrasit minerallerinden ilham tuzakınarak geliştirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda çoğunlukla tercih edilir.

İçinde vesair tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan çıplak gri ton sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da kesif pıtrak yeğleme ediliyor.

Antrasit renk haklı yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en fazla destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page